Saveti

Važni saveti u vezi sa Vašim ljubimcima

Dr vet. med. Sergej Aleksandrovič Lužetski

DOKTOR VETERINARSKE MEDICINE, SPECIJALISTA VETERINARSKE OFTALMOLOGIJE

Dr Sergej Aleksandrovič Lužetski je stekao veterinarsku diplomu na Sankt Peterburg akademiji veterinarske medicine 2008. godine. Od 2005. godine sticao je praksu na klinici „Dr Sotnikov“ u Sankt Peterburgu, gde se zaposlio odmah po diplomiranju kao veterinarski klinički oftalmolog.

Tokom 12 godina rada kompletno je organizovao i vodio odsek za oftalmologiju na klinici ,,Dr Sotnikov“, koja pruža širok spektar usluga veterinarske oftalmologije i predstavlja vodeću oftalmološku službu u Ruskoj Federaciji.

Od 2010. godine, uz pomoć osoblja klinike, Sergej Lužetski organizuje godišnju veterinarsku oftalmološku konferenciju, koja se svake godine u jesen održava u Sankt Peterburgu. Oko 200 veterinara učestvuje na ovoj konferenciji svake godine, a kao predavači su na ovaj događaj pozivani vodeći svetski stručnjaci.

Redovno učestvuje na događanjima ECVO, ESVO. Bio je predavač na brojnim veterinarskim konferencijama u Rusiji i susednim zemljama. Objavljuje članke u veterinarskim časopisima u Rusiji. Svoj klinički rad objavljuje na svom youtube kanalu koji je prilično popularan u uskom krugu veterinarskih stručnjaka.

Dr Lužetski je oftalmolog u specijalističkoj veterinarskoj oftalmološkoj ambulanti Oculus.

dr Sergej Lužetski - Oftalmolog Rus za pse